FIAR Congres 2024

10 april om 14:00 18:30

De wereld verandert razendsnel. De technologische ontwikkeling is nauwelijks nog bij te houden. Naast kijk- en luistergenot en gebruiksgemak stellen consumenten meer eisen aan duurzaamheid van producten, de toegang tot grondstoffen is een belangrijk thema en er zijn allerlei internationale ontwikkelingen die invloed hebben op de markt voor consumentenelektronica.

Tijdens het FIAR Congres 2024 ’Changing Views’ bieden we een perspectief op deze ontwikkelingen. Of het nu gaat om de verschuiving naar duurzame technologieën, de invloed van opkomende markten, of de impact van digitalisering op het koopgedrag.

Sprekers zijn:

  • Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom bij het Centraal Bureau voor Statistiek, die vanuit zijn economische en statische perspectief de markt zal duiden
  • Steven van Eijck, voorzitter van Stichting OPEN, zal ons inspireren met inzichten over milieu en de circulaire economie
  • Jeske Nederstigt, onderzoeker Sociale Innovatie en Gedragsverandering en auteur van het boek Consumentengedrag, laat ons dieper graven in het veranderende gedrag van consumenten.

Naast de inspirerende sprekers zijn er voldoende netwerkmomenten én wordt u verrast door zowel het museale kunstdepot als meerdere culturele intermezzo’s die een ander perspectief bieden. 

De registratie gaat over een paar weken open, maar zet 10 april alvast in je agenda en wees erbij!

FIAR Congres 2024 Depot Boijmans Van Beuningen. Foto Ossip Van Duivenbode

Gegevens

Datum:
10 april
Tijd:
14:00 – 18:30
Museumpark 24
Rotterdam, Zuid-Holland 3015CX Nederland
+ Google Maps

Andere evenementen

Word nu ook deelnemer

Ontvang regelmatig een bericht vol kennis en inspiratie, met actuele thema’s, nieuws en aankomende bijeenkomsten.

deelnemer worden