Kennissessie Consumentenrecht & Mededingingsrecht, 27 september 2022

Op 27 september 2022 vond de kennissessie Consumentenrecht en Mededingingsrecht plaats in the Social Impact Factory te Utrecht. De sessie werd begeleid door advocaat Diederik Schrijvershof van Maverick Law en FIAR-directeur André Habets. Met de waardevolle discussies, inzichten en opgedane kennis in ons achterhoofd, delen wij graag enkele hoogtepunten, het verslag van de sessie en de begeleidende presentatie.

FIAR Evenement kennissessie consumentenrecht mededingingsrecht publiek

De kennissessies van FIAR zijn scherp, interactief en altijd actueel. Producenten in de bruingoedbranche krijgen niet alleen een presentatie, maar gaan echt met elkaar in gesprek. Wat stond er op het programma van de Kennissessie Consumentenrecht & Mededingingsrecht?

  • Kennismaken met deelnemers
  • ‘Wat brengt de Troonrede ons?’ door Frank Rozenberg
  • Presentatie en discussie over het regresrecht, de gebruiksvergoeding, de gebruiksduurlijst van Techniek Nederland en software updates
  • Afsluitende borrel

Als deelnemer van FIAR kunt u hieronder het volledige verslag en de presentatie van de kennissessie inzien. Als deelnemer van FIAR word je als eerste op de hoogte gehouden van al het nieuws dat speelt in de branche van audio, imaging en tv. Lees inhoudelijke artikelen, interviews, onderzoeken, verslagen en belangrijke informatie die voor jou als producent van waarde kunnen zijn. Nog geen deelnemer? Schrijf u gratis in via onderstaande button.

Wilt u verder lezen? Word dan deelnemer van FIAR of log in.

Word nu ook deelnemer

Bent u producent of importeur van consumentenelektronica? Ontvang dan regelmatig een bericht vol kennis en inspiratie, met actuele thema’s, nieuws en aankomende bijeenkomsten.

deelnemer worden