FIAR Congres 2024: Changing Views

De wereld verandert razendsnel. De technologische ontwikkeling is nauwelijks nog bij te houden. Naast kijk- en luistergenot en gebruiksgemak stellen consumenten meer eisen aan duurzaamheid van producten, de toegang tot grondstoffen is een belangrijk thema en er zijn allerlei internationale ontwikkelingen die invloed hebben op de markt voor consumentenelektronica. Daarom organiseert FIAR op woensdag 10 april in het Depot Boijmans van Beuningen te Rotterdam het FIAR Congres 2024 met als thema ‘Changing Views’.

Changing Views

Programma

Het FIAR Congres 2024 ‘Changing Views’ biedt een perspectief op alle technische ontwikkelingen in onze maatschappij. Of het nu gaat om de verschuiving naar duurzame technologieën, de invloed van opkomende markten, of de impact van digitalisering van het koopgedrag.

Sprekers tijdens het congres zijn:

Peter Hein van Mulligen

Hoofdeconoom bij het Centraal Bureau voor de Statistiek, die vanuit zijn economische en statische perspectief de markt zal duiden.

Steven van Eijck

Voorzitter van Stichting OPEN, zal ons inspireren met inzichten over milieu en de circulaire economie.

Jeske Nederstigt

Onderzoeker Sociale Innovatie en Gedragsverandering en auteur van het boek Consumentengedrag, laat ons dieper graven in het veranderende gedrag van consumenten.

Sprekers Def
V.l.n.r. Peter Hein van Mulligen, Steven van Eijck en Jeske Nederstigt

Naast de inspirerende sprekers zijn er voldoende netwerkmomenten én wordt u verrast door zowel het museale kunstdepot als meerdere culturele intermezzo’s door de Dutch Don’t Dance Division die een ander perspectief bieden.  

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in het FIAR Congres 2024? U kunt zich hier aanmelden.

Word nu ook deelnemer

Bent u producent of importeur van consumentenelektronica? Ontvang dan regelmatig een bericht vol kennis en inspiratie, met actuele thema’s, nieuws en aankomende bijeenkomsten.

deelnemer worden