FIAR-fotowedstrijd 2024: Changing Views

FIAR is de brancheorganisatie voor producenten en importeurs van apparaten op het gebied van audio, imaging en tv. In april houdt FIAR zijn jaarcongres in het Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam. De titel van het congres is Changing Views: de wereld verandert en dat leidt tot een veranderend perspectief op de wereld. In dat kader organiseert FIAR een fotowedstrijd. Hieronder meer informatie, waarbij we bij het thema van de fotowedstrijd, Changing Views, geen verdere toelichting geven. We zijn namelijk benieuwd naar jouw foto interpretatie van dit thema.

Changing Views

Wat is jouw perspectief?

FIAR richt zich naast audio en tv op imaging: foto- en videoapparatuur. Vandaar ook deze FIAR-fotowedstrijd. Neem deel en laat met een foto jouw visie op de veranderende wereld zien. De jury selecteert uit alle inzendingen de drie beste foto’s waarvoor geldprijzen van € 2.500, € 1.500 en € 1.000 beschikbaar zijn te besteden aan fotoapparatuur van FIAR-deelnemers (zie de voorwaarden).

Blijf op de hoogte van onze laatste updates door ons te volgen op Instagram: @fiar.ce. Post je je inzending ook op je eigen Instagram-profiel? Vergeet ons dan niet te taggen met @fiar.ce en gebruik de hashtags #fotowedstrijd en #fiar2024 om jouw werk onder de aandacht te brengen.

Meedoen aan de FIAR-fotowedstrijd kan tot en met 2 april 2024. Lees hier de algemene wedstrijdvoorwaarden.

Word nu ook deelnemer

Bent u producent of importeur van consumentenelektronica? Ontvang dan regelmatig een bericht vol kennis en inspiratie, met actuele thema’s, nieuws en aankomende bijeenkomsten.

deelnemer worden