Kennissessie x Hogerop de R-ladder

26 september om 16:00 18:30

Op 26 september 2023 organiseert FIAR een Kennissessie met als centraal thema ‘hogerop de R-ladder’. Relevanter dan ooit, nu er vanuit het ministerie (en de Europese Unie) wordt aangedrongen op het verlengen van de gebruiksduur van producten, met name die van elektronische apparaten. Met deze toenemende druk staat de producent voor de uitdaging om te verkennen hoe productreparatie, refurbishment en tweede gebruik kunnen worden gestimuleerd.

Deze FIAR Kennissessie is een werkbezoek aan Road2Work te Ede. Deze toonaangevende organisatie is gespecialiseerd in het sorteren van afgedankte elektronica. Het is dan ook indrukwekkend om te zien hoeveel apparaten er afgedankt worden en hoeveel waardevolle onderdelen er nog uit deze apparaten gehaald kunnen worden om de gebruiksduur van producten te verlengen. Road2Work blijft continu in gesprek met de keten over hoe ze kunnen verbeteren en innoveren om steeds hogere doelstellingen te kunnen behalen.

Onder andere Erik Schalk, directeur Road2Work en Jan Vlak, directeur Stichting OPEN, delen hun inzichten en ervaringen over hoe zij invulling geven aan het verlengen van de levensduur van producten en duurzaamheid.

Graag nodigen we u uit voor een informatieve middag met aansluitend een netwerkborrel. U kunt zich via deze link aanmelden.

Datum: dinsdag 26 september 2023
Tijden: 16:00 tot 18:30 uur.
Locatie: Road2Work (Kade 5B, 6718 XG Ede)

20230613 161159 Fiar Lr 3k3a2523

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
16:00 – 18:30
Evenement Categorie:

Andere evenementen

Word nu ook deelnemer

Ontvang regelmatig een bericht vol kennis en inspiratie, met actuele thema’s, nieuws en aankomende bijeenkomsten.

deelnemer worden