Kennissessie x Right to Repair

13 juni om 15:30 19:30

Graag nodigen we u uit voor de FIAR Kennissessie op dinsdag 13 juni 2023. In deze sessie gaan we het hebben over Right to Repair.

Eerder dit jaar, op 22 maart, is er door de Europese Commissie een voorstel voor Recht op Reparatie (of Right to Repair) gepubliceerd. We belichten dit voorstel tijdens de Kennissessie vanuit drie invalshoeken. Allereerst gaan we in op wat het voorstel precies inhoudt, wat er precies moet en waar de ruimte zit. De gebruiksduur van een product speelt hierin een belangrijke rol. Daarna bekijken we het onderwerp vanuit de bril van de consument. Wat moeten en kunnen zij, wat wil de consument en hoe kunnen we consumentengedrag veranderen. Tot slot benaderen we het Recht op Reparatie vanuit de kant van de producenten en bedrijven. Er zit al veel beweging in de markt en het is goed hier even bij stil te staan. Wat kunnen we als producenten, importeurs en retailers allemaal wel, en wat is of lijkt onhaalbaar? We eindigen het programma met een paneldiscussie met scherpe vragen onder begeleiding van een moderator.  

Na de Kennissessie bent u weer helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Right to Repair en weet u waar de uitdagingen én de kansen liggen.

Aanmelden
Het definitieve programma inclusief informatie over de sprekers volgt. Bent u nu reeds van plan aanwezig te zijn bij de FIAR Kennissessie op dinsdag 13 juni? Meld u dan aan deze link. Deelname is gratis. 

FIAR Evenement kennissessie consumentenrecht mededingingsrecht publiek

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
15:30 – 19:30
Utrechtseweg 18
De Bilt, 3732 HB Nederland
+ Google Maps

Andere evenementen

Word nu ook deelnemer

Ontvang regelmatig een bericht vol kennis en inspiratie, met actuele thema’s, nieuws en aankomende bijeenkomsten.

deelnemer worden