FIAR Kennissessie | Prinsjesdag | Consumentenrecht | Mededingingsrecht

27 september om 15:30 18:00

Sluit aan bij de FIAR Kennissessie op dinsdag 27 september van 15.30 tot 18.00 uur. We ontmoeten elkaar in The Social Impact Factory in het centrum van Utrecht.

Met Prinsjesdag nog vers achter ons, blikken we tijdens de bijeenkomst eerst terug op de belangrijkste punten van de troonrede voor de branche van consumentenelektronica. We kijken naar de impact van het beleid en de inzet die FIAR namens de producenten kan leveren.

Daarnaast zoomen wij tijdens deze kennissessie met Diederik Schrijvershof van Maverick Law in op alle wijzigingen omtrent consumentenrecht en mededingingsrecht die betrekking hebben op uw organisatie. Binnen het consumentenrecht zijn de voornaamste onderwerpen van gesprek het garantietermijn en de gebruiksvergoeding. De onlangs aangepaste mededingingswet is de derde actualiteit die we bespreken. Zo komt bijvoorbeeld de nieuwe mogelijkheid om – onder voorwaarden – dual pricing toe te passen op aankopen door online en offline winkels.

Na de bijeenkomst bent u helemaal bij en neemt u toepasbare kennis mee voor uw bedrijfsprocessen.

De kennissessie sluiten we af met een netwerkborrel waarin u kunt bijpraten met branchegenoten onder het genot van een hapje en drankje.

Klik hier om aan te melden (gratis)
Fiar Wetgeving Consumentenrecht

Gegevens

Datum:
27 september
Tijd:
15:30 – 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

FIAR

Word nu ook deelnemer

Ontvang regelmatig een bericht vol kennis en inspiratie, met actuele thema’s, nieuws en aankomende bijeenkomsten.

deelnemer worden